O meni

Moja fotografija
Rijeka, Primorsko Goranska, Croatia
Akvarelist i tekstopisac......Nitko nezna gdje su naše granice svih mogućnosti. Otkrivamo se svaki dan i zato "Samo nebo nek nam bude granica"..!!!!!!!! Rođena sam 17.04.55.godine, u malom Zagorskom selu Mađarevu, pokraj Novog Marofa.Već u ranom djetinjstvu su me uzimale boje oko mene.Živopisne i mirisne livade,potoci,šume,i sve to je u meni tinjalo godinama, dok se evo nije napokon ta lavina pojavila na vrhu i počela teči. Ali sad više nisu tu samo "zeleni bregi" rodnog kraja, već i sredina u kojoj živim.Jer me život proveo cestama sudbine. I neka. Bogatija sam za mnoga iskustva u životu i čvršća od mnogih izazova. Za još mnoga sutra s vama Stefiart !!!

subota, 29. siječnja 2011.

TIK TAK...slikopaž... hahaha

Ove tehnike nema nigdje ..zato nek vas ne zbunjuje to što sam rekla u naslovu..Mala šala na ovaj rad koji sam danas napravila u jednom dahu. Malo akrilne boje,slikarsko platno ,mehanizam sata i rižin papir...Sve ostalo se zna...Moj slikopaž ili ti dekupaž na slikarskom platnu .....Tik ,Tak....samo nek kuca..
.

Broj komentara: 10:

  1. Stvarno jest,poseban ovaj slikopaž!

    OdgovoriIzbriši
  2. Izvrsno. Posebna tehnika i odlična ideja.

    OdgovoriIzbriši
  3. Slučajno sam naišla na tvoj blog, pa sam krenula vidjeti što ima kada sam pročitala da si rođena u Mađarevu ... vjerojatno si kao dijete gledala na iste one brežuljke koji su Rabuzina inspirirali. Moji korijeni su iz tog kraja, a kako sam sada daleko čine mi se bliskima oni koji prepoznaju krajeve koji me podsjećaju na dom.
    Vrlo su lijepi tvoji akvareli sa cvjetnim motivima.

    Nije kritika, ali učini nešto s blogom, svi kodovi su ti pomaknuti, tako da sam jedva pronašla gdje ti ostaviti ovaj komentar.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala Roman.Zaista si me obradovala svojom porukom Dobro mi došla ..Navrati opet...

    OdgovoriIzbriši
  5. Pokušao sam otvoriti svoj blog nekoliko dana vratiti, ali nisam mogao. Bio sam sretan da bude u mogućnosti da biste ga otvorili i danas. Vaša djela su zadivljujući, a vi boje vrlo lijepo. Želim vam zahvaliti za pratiti na moj blog. Imati lijepo tjedan dana!

    OdgovoriIzbriši
  6. Narayan od srca veeeliko hvala na ovom kometaru koji me ohrabruje i ja Vama želim uspješni tjedan. Svako dobro!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti i komentarima!