O meni

Moja fotografija
Rijeka, Primorsko Goranska, Croatia
Akvarelist i tekstopisac......Nitko nezna gdje su naše granice svih mogućnosti. Otkrivamo se svaki dan i zato "Samo nebo nek nam bude granica"..!!!!!!!! Rođena sam 17.04.55.godine, u malom Zagorskom selu Mađarevu, pokraj Novog Marofa.Već u ranom djetinjstvu su me uzimale boje oko mene.Živopisne i mirisne livade,potoci,šume,i sve to je u meni tinjalo godinama, dok se evo nije napokon ta lavina pojavila na vrhu i počela teči. Ali sad više nisu tu samo "zeleni bregi" rodnog kraja, već i sredina u kojoj živim.Jer me život proveo cestama sudbine. I neka. Bogatija sam za mnoga iskustva u životu i čvršća od mnogih izazova. Za još mnoga sutra s vama Stefiart !!!

ponedjeljak, 24. siječnja 2011.

ZAMISLI... od Vjerujem u anđele, 24. siječanj 2011 u 9:04

ZAMISLI...

od Vjerujem u anđele, 24. siječanj 2011 u 9:04

Zamisli...
da je ovog trenutka Božji anđeo tu pokraj tebe.
Tišina...
Budi miran i prisjeti se svih problema koje bi htio riješiti.
Sve što te tišti, sve što te čini nesretnim, sve što te deprimira, sve što te čini potištenim...
Čak i svoj strah od budućnosti strah od toga da ćeš učiniti nešto pogrešno, da ćeš izabrati krivo.
Razmisli ovaj tren baš o svemu. Otvori svoje srce i zamisli da predaješ sve to sada Bogu.
Upotrijebi svoje ruke kao sredstvo prijenosa. Zamisli to uručivanje sada, kao netko tko nosi veoma tešku torbu drugoj osobi, da joj ta osoba taj teret ponese.
A sada zamisli...
sve dobro što bi htio da ti se dogodi, za čim čezneš ili pomisli na nešto lijepo što ti se već dogodilo u tvome životu...
Svih trenutaka sreće, radosti, prijateljstva, uzbuđenja, mira, ljubavi...
Smjesti sve to u svoje ruke, onako u mislima i učini taj korak da to čvrsto zadržiš u svom srcu kao netko tko čuva svoje dragulje u maloj kutijici.
Smjesti to blago duboko u sebi i zahvali, s puno vjere, iskreno od sveg srca. Budi zahvalan za sve dobro što ostaje i za sve loše što odlazi. Broji do tri, diši duboko.
A sada...
Zamisli da je anđeo poletio i ponio tvoje molbe Bogu.


I Bog te blagoslovio DANAS SUTRA i ZAUVIJEK
Ovo nisu moje zamisli, ali toliko su snažne i toliko divne da ih je vrijedno podijeliti i ponuditi svima vama za Dobro jutro! ZAMISLITE SI! Vrijedi to učiniti ! Ja jesam i divan je osjećaj.

Broj komentara: 6:

 1. Prekrasno!
  Ovako nešto i slično imala sam na mnogim karizmatskim seminarima i duhovnim obnovama,dođeš doma preporođena...Samo treba otvoriti srce, što je nekada najteže, i dopustiti Bogu da uđe u njega. Znači sve ovisi o nama koliko smo spremni i koliko imamo povjernja... Dakle mi smo ključ, Bog je uvijek spreman i stalno kuca na naša vrata srca. Potrudimo se, svatko od nas, otvoriti mu!

  Veliki pozdrav, Stefi.

  OdgovoriIzbriši
 2. Lijepo i vrijedno truda. Čeka te nagrada na mom blogu.

  OdgovoriIzbriši
 3. Slažem se sa prvim komentarom u potpunosti.
  Kiss.

  OdgovoriIzbriši
 4. Lindo seu blog !


  Obrigada pela visita... :)


  Beijo.

  OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti i komentarima!