O meni

Moja fotografija
Rijeka, Primorsko Goranska, Croatia
Akvarelist i tekstopisac......Nitko nezna gdje su naše granice svih mogućnosti. Otkrivamo se svaki dan i zato "Samo nebo nek nam bude granica"..!!!!!!!! Rođena sam 17.04.55.godine, u malom Zagorskom selu Mađarevu, pokraj Novog Marofa.Već u ranom djetinjstvu su me uzimale boje oko mene.Živopisne i mirisne livade,potoci,šume,i sve to je u meni tinjalo godinama, dok se evo nije napokon ta lavina pojavila na vrhu i počela teči. Ali sad više nisu tu samo "zeleni bregi" rodnog kraja, već i sredina u kojoj živim.Jer me život proveo cestama sudbine. I neka. Bogatija sam za mnoga iskustva u životu i čvršća od mnogih izazova. Za još mnoga sutra s vama Stefiart !!!

nedjelja, 23. siječnja 2011.

Mišo Kovač - Hej živote što me snađe LIVE

Kad vidim da netko pjeva moje stihove s toliko puno žara, onda  sama sebi govorim ,idi dalje, sad više nema odustajanja...I to je to, jer čovjek kad uspije nešto učiniti u životu da ga čini sretnim, a usput i druge ljude dotakne do duše sa time što radi ,onda znaš da je vrijedilo truda i muke...Evo još jedne moje pjesme u izvedbi Miše Kovača iz riznice zlatnih pjesama ovog izvođača. Autor glazbe- Zrinko Tutić, teksta- Š.Soldan, aranžman- Nikša Bratoš.

Broj komentara: 5:

  1. Draga Štefi ti si umjetnica sa velikom dušom!
    Pusa.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala draga moja sljedbenice.Uvijek vjerna.Hvala!:-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Ma ne mogu vjerovati.....obožavam M.Kovača....sa ovom pjesmom sam se radovala i tugovala i da ću pisati komentar osobi koja je napisala ove prekrasne riječi....moj naklon....pozdrav iz Slavonije
    P.s. uživam u tvojim slikama koje su fenomenalne

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala draga Branka.! Radujem se i ja što sam te obradovala...Ipak svijet je malenn...

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti i komentarima!