O meni

Moja fotografija
Rijeka, Primorsko Goranska, Croatia
Akvarelist i tekstopisac......Nitko nezna gdje su naše granice svih mogućnosti. Otkrivamo se svaki dan i zato "Samo nebo nek nam bude granica"..!!!!!!!! Rođena sam 17.04.55.godine, u malom Zagorskom selu Mađarevu, pokraj Novog Marofa.Već u ranom djetinjstvu su me uzimale boje oko mene.Živopisne i mirisne livade,potoci,šume,i sve to je u meni tinjalo godinama, dok se evo nije napokon ta lavina pojavila na vrhu i počela teči. Ali sad više nisu tu samo "zeleni bregi" rodnog kraja, već i sredina u kojoj živim.Jer me život proveo cestama sudbine. I neka. Bogatija sam za mnoga iskustva u životu i čvršća od mnogih izazova. Za još mnoga sutra s vama Stefiart !!!

četvrtak, 30. prosinca 2010.

I na kraju godine.......još malo druženja s mislima na ljeto

Maslinik-akril na platnu dim 70x100 cm
 I  sad kada je godina pri samom kraju i kad posljednji dani i sati ove 2010 godine cure kroz naše prste ,da se još malo prisjetimo svih prošlih dana koji su iza nas.Sve ono što nam se desilo lijepo u toku ove godine, pohranite negdje u neki svoj album sjećanja. Za  onda kad vas stignu trenuci da poželite sve one drage ljude oko sebe ako nisu blizu vas. Neka se nađu u vašim srcima svaki puta još više utisnuti s pogledom na njihov foto u vašem albumu.Tko zna što nam donosi sutra?. Zašto ih inda ne imati pored sebe u bilo kakvom obliku,video, fotografija ili pismo.A pisati...... smo zaboravili. Tko još piše danas ona lijepa pisma sa zaglavljem "Dragi moji",ili "Voljena moja " ili "Jedini moj"?. Ima li još  nas takvih  danas da se odvaže da napišu par toplih riječi koje će ostati za trajnu uspomenu  i neće se dati izbrisati jednim klikom miša na kompjutoru ili "delete" na sms poruci.? Da, to je ono što nas je uveliko razdvojilo i osiromašilo u bogatstvu izražaja emocija riječju, koje toliko puno znače svakoj osobi kojoj su namijenjene. Pa zato neka ovaj kraj godine ne bude samo kraj prošlih 365 dana ,ma kakvi nam oni bili i što su nam donjeli,budimo opet topli ljudi sa srcem koje pršti od dobrih emocija i želja i podarite ih svima onima koji vam znače bezgranično puno, a nisu uz vas i podarite im jedno lijepo pismo ili čestitku ,onakvu iz srca,samo vašu.
A ja vam poklanjam  svima još ove dvije slike, koje će  vas sigurno podsjetiti  na minulo ljeto. Tko zna, možda nekom od vas i probude neke uspomene,ili vas sjete  na nekog tko je dijelio s vama lijepe trenutke.I što reći na kraju nego vidimo se opet u 2011 godini,a za istu vam želim SVE NAJBOLJE I SREĆU od srca vaša 
STEFIART

                                                      Jutro-akril dim 60x70 cm

Broj komentara: 17:

  1. Prelijepo draga Štefi,još jednom sve najbolje ti želim u 2011.g.!

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja tebi Tatjana od sveg srca!!!Hvala ti na dobrim željama..

    OdgovoriIzbriši
  3. fantastične slike! sve najbolje u novoj 2011!

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala Tina i tebi svako dobro od srca!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hi, your works are beautiful! Why not add a translator in your blog? So everyone can read the post! ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Svaka tvoja slika je posebna priča koju ti ispričaš na najljepši mogući način, svojim čarobnim potezima kista i sposobnošću da viđeno preneseš na platno!
    Prekrasno kao i uvijek!
    Hvala na poruci, lijepo je znati da nekom nedostajem. Ja sam na malo produženom godišnjem, al vraćam se za koji dan:)
    Pusa i veliki pozdrav!

    Zondra

    OdgovoriIzbriši
  7. stefiart hvala od srca na lijepim zeljama,i tebi tvojima svako dobro zelim..i hvala sto si mi omogucila da pronađem tvoj blog,s velikim uzitkom sam promotrila svaku sliku,i vjeruj mi nema ni jedne koju nebi pozeljela vidjet na svom zidu,toliko su mi prekrasne..lipi pozdrav!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala na prelijepom komentaru i svako dobro!

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako mi je ovo promaklo da. nije me bilo na blogu.
    Što reći a da već nije rečeno, osim PREKRASNO!!!
    Pusa draga.

    OdgovoriIzbriši
  10. Your painting is gorgeous, Stefi! Have a happy Tuesday xx

    OdgovoriIzbriši
  11. Hvala ti "poezijo s mora", ajde zapivaj nešto u glas...:-)).Sretno ti u 2011.godini!

    OdgovoriIzbriši
  12. Je, je zapivat ću ništo naglas...
    I ja tebi želin sve lipo, najlipše u Novoj 2011. godini!!!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti i komentarima!