O meni

Moja fotografija
Rijeka, Primorsko Goranska, Croatia
Akvarelist i tekstopisac......Nitko nezna gdje su naše granice svih mogućnosti. Otkrivamo se svaki dan i zato "Samo nebo nek nam bude granica"..!!!!!!!! Rođena sam 17.04.55.godine, u malom Zagorskom selu Mađarevu, pokraj Novog Marofa.Već u ranom djetinjstvu su me uzimale boje oko mene.Živopisne i mirisne livade,potoci,šume,i sve to je u meni tinjalo godinama, dok se evo nije napokon ta lavina pojavila na vrhu i počela teči. Ali sad više nisu tu samo "zeleni bregi" rodnog kraja, već i sredina u kojoj živim.Jer me život proveo cestama sudbine. I neka. Bogatija sam za mnoga iskustva u životu i čvršća od mnogih izazova. Za još mnoga sutra s vama Stefiart !!!

subota, 4. prosinca 2010.

Jasna Zlokic - Sve moje ljubavi zive u tebi

Broj komentara: 8:

 1. Ovu pjesmu nadam se da ste čuli mnogo puta. Ja sam sretna svaki put kad je čujem. Moja malenkost jeautor ovih stihova a glazbe pokojni Đorđe Novković. S tom pjesmom je počela moja karijera kao tekstopisca na Hrvatskoj glazbenoj sceni. 1993 godine na "Melodijama Jadrana" osvojila je treću nagradu stručnog žirija.Ponosna sam i nije me sram da vam je predstavim ,pa da je još jednom ili možda prvi puta poslušate.Lijepi pozdrav svima !

  OdgovoriIzbriši
 2. Jako sam iznenađena, moram priznati, nisam pretpostavljala da ste to vi.
  Pjesma je prekrasna, slušala sam je puno puta; tekst je predivan i Jasna je to super realizirala onako kako to samo ona zna u onom svom nježnom, romantičnom stilu.
  Bravo Stefi, sve pohvale!
  Veliki pozdrav

  OdgovoriIzbriši
 3. Ooo Štefanija,stvarno sam iznenađena.Svaka čast!Što ćeš li nam još sve otkriti?

  OdgovoriIzbriši
 4. Prekrasan pjesma draga Štefi!!!
  Nisam znala za ovaj
  podatak,šokirana sam u pozitivnom smislu! Počašćena sam što imam tebe za prijateljicu,svaka čast!!!
  Pusa.

  OdgovoriIzbriši
 5. Hvala drage moje! Evo i to sam izvukla iz rukava..A tko zna što još vrijeme donosi..Nadam se samo dobro. Lijepi pozdrav !

  OdgovoriIzbriši
 6. Wow!! Cestitam!!!
  Ti si svestrana umjetnica, tekstopisac i slikarica.
  Jako mi se svidjaju tvoje slike, moj naklon:))

  OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti i komentarima!