O meni

Moja fotografija
Rijeka, Primorsko Goranska, Croatia
Akvarelist i tekstopisac......Nitko nezna gdje su naše granice svih mogućnosti. Otkrivamo se svaki dan i zato "Samo nebo nek nam bude granica"..!!!!!!!! Rođena sam 17.04.55.godine, u malom Zagorskom selu Mađarevu, pokraj Novog Marofa.Već u ranom djetinjstvu su me uzimale boje oko mene.Živopisne i mirisne livade,potoci,šume,i sve to je u meni tinjalo godinama, dok se evo nije napokon ta lavina pojavila na vrhu i počela teči. Ali sad više nisu tu samo "zeleni bregi" rodnog kraja, već i sredina u kojoj živim.Jer me život proveo cestama sudbine. I neka. Bogatija sam za mnoga iskustva u životu i čvršća od mnogih izazova. Za još mnoga sutra s vama Stefiart !!!

nedjelja, 19. prosinca 2010.

I opet ja ono što jesam

          I nakon dužeg vremena kako sam ispustila kistove i boje iz ruku,evo opet je proradila moja ona prava ja..U dahu sam ispunila platno svojom vizijom i stvorila sam sliku koja me veseli. Mala lučica na otoku i ona tišina koja te naprosto liječi i zarobljuje. Ti i šum valova oko tebe,u krošnji masline cvrčci ,a sunce te dodiruje svojim zracima dok mu se prepuštaš... Divno.....upravo za ovo vrijeme koje nas je mnoge zatvorilo u tople sobe,jer je vani  veeeeliki minus..Lijepi pozdrav i uživajte!

Broj komentara: 7:

 1. Hvala ti ljepotice..Ali svi mi moramo malo odletjeti u neke nove izazove barem na kratko..Treba se gibati...Jer odjednom dođe do neke blokade i nemožeš dalje. Onda se opustiš...I eto.. Tu sam.Hvala na posjeti...

  OdgovoriIzbriši
 2. Pre-predivno draga Štefanija.Baš bih se sada voljela ugurati među te tvoje barke i masline i bezbrižno leškariti uz nesnosno cvrčanje neumornih cvrčaka.

  OdgovoriIzbriši
 3. Slažem se sa Clloe,to si TI prekrasno!!!

  OdgovoriIzbriši
 4. iako sam rođenjem slavonka maslina je ono što me uvijek dotakne:))...
  vrijedilo je čekati tvoj trenutak inspiracije jer ovo je zaista predivno:))...
  M...

  OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti i komentarima!