O meni

Moja fotografija
Rijeka, Primorsko Goranska, Croatia
Akvarelist i tekstopisac......Nitko nezna gdje su naše granice svih mogućnosti. Otkrivamo se svaki dan i zato "Samo nebo nek nam bude granica"..!!!!!!!! Rođena sam 17.04.55.godine, u malom Zagorskom selu Mađarevu, pokraj Novog Marofa.Već u ranom djetinjstvu su me uzimale boje oko mene.Živopisne i mirisne livade,potoci,šume,i sve to je u meni tinjalo godinama, dok se evo nije napokon ta lavina pojavila na vrhu i počela teči. Ali sad više nisu tu samo "zeleni bregi" rodnog kraja, već i sredina u kojoj živim.Jer me život proveo cestama sudbine. I neka. Bogatija sam za mnoga iskustva u životu i čvršća od mnogih izazova. Za još mnoga sutra s vama Stefiart !!!

srijeda, 13. travnja 2011.

U satima sa samom sobom

Ponekad je više nego dobro biti sam sa sobom . Zašto ??


Onako ,čisto da se preispitaš i da vidiš svoje greške,ili pak prevelike zamahe koje nisi u mogućnosti dovesti do kraja.
A možda si došao pred zid i ne vidiš više ništa ni ono iza ni ono tamo preko njega?
Započnimo rušiti sve te gluhe prepreke i učinimo si malen prolaz ..Iako uzak bit će dovoljno velik da se provučeš i da se oslobodiš.. Nikome nije ugodno stati i osjetiti da si sputan i da su ti stopala okovana lancima nemoći.
I onda kad udahneš zrno jakosti i osjetiš strujanje novih odluka u venama shvatiš ds si se pronašao i da si bacio sa sebe sve one stare istrošene kapute koji su navukli toliko prašine na sebe da je bilo vrijeme za novo ruho.

Proljeće je...vrijeme je da se očiste svi naši kutovi u tijelu koji su postali nepokretni i uspavani. Dajmo da nam se duša raspojasa i da nam se vrati osmjeh ...Toliko malo nam treba za jedan dobar korak u san ,u sreću i mir...
Samo poslušati sebe i svoj unutarnji glas da si to ti, i da ti, bez svih onih nakupljenih privjesaka načičkanih gomilom kopija i privida veće tuđe sreće, možeš upravo to što želiš biti, sretan i nesputan. Raširi svoja krila i poleti u mirisna polja rascvjetalog proljeća koje te zove ..Odazovi se...Čvrstom odlukom i mahni rukom na ono sve iza sebe....Ostani sam sa sobom na čas i veži se za krila novog dana koji dolazi.....Vaša Stefiart!

Broj komentara: 8:

 1. Baš divan post... moram se opet vratiti gore i pročitati ove tvoje misli...

  OdgovoriIzbriši
 2. Draga moja, prekrasan post! Obuci novo ruho i veži se za krila novog dana, a tako ću i ja :)))
  Sretno nam bilo!
  Slika je divna, stara hiža koju si vjerno naslikala bit će trajna uspomena na neke prošle dane kad su ljudi bili skromni i sretni, zahvalni na onome što su imali...
  Lijep pozdrav i uživaj u novom danu

  OdgovoriIzbriši
 3. Hvala vam od srca ,U novom danu i u novom ruhu hajde da se nađemo..:-))

  OdgovoriIzbriši
 4. Divan post,prekrasne riječi i posebne slike!...Još uvijek letim!

  OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti i komentarima!