O meni

Moja fotografija
Rijeka, Primorsko Goranska, Croatia
Akvarelist i tekstopisac......Nitko nezna gdje su naše granice svih mogućnosti. Otkrivamo se svaki dan i zato "Samo nebo nek nam bude granica"..!!!!!!!! Rođena sam 17.04.55.godine, u malom Zagorskom selu Mađarevu, pokraj Novog Marofa.Već u ranom djetinjstvu su me uzimale boje oko mene.Živopisne i mirisne livade,potoci,šume,i sve to je u meni tinjalo godinama, dok se evo nije napokon ta lavina pojavila na vrhu i počela teči. Ali sad više nisu tu samo "zeleni bregi" rodnog kraja, već i sredina u kojoj živim.Jer me život proveo cestama sudbine. I neka. Bogatija sam za mnoga iskustva u životu i čvršća od mnogih izazova. Za još mnoga sutra s vama Stefiart !!!

petak, 30. ožujka 2012.

Dokaži me

Dokaži me od Štefanija S Soldan, 30. ožujka 2012 u 11:25 Dokaži me da sam tu , i da sam ti važan u životu, Dokaži me da hodam uporedo s tobom i da nisam samo izmišljena sjena.
Dokaži me licima sumnjivaca , i unesi me u tajne odaje svoje , da pospremim taj nered od tvojih nemira dokaži me samom sebi najviše.. Jer ja sam ti tu samo me stisni za ruku . i unesi me u tajne odaje svoga tijela da ispunim tvoje praznine , tvoje tame svjetlošću ogrijem dokaži me Jer ja sam ljubav, život i mir....

2 komentara:

  1. I ovo je pouzdanje koje imamo u njega:ako što ištemo po volji njegovoj , uslišava nas.1.IV.5-14

    OdgovoriIzbriši
  2. Upravo tako draga Ruzmarinka..Hvala na komentaru.LP!<3

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti i komentarima!