O meni

Moja fotografija
Rijeka, Primorsko Goranska, Croatia
Akvarelist i tekstopisac......Nitko nezna gdje su naše granice svih mogućnosti. Otkrivamo se svaki dan i zato "Samo nebo nek nam bude granica"..!!!!!!!! Rođena sam 17.04.55.godine, u malom Zagorskom selu Mađarevu, pokraj Novog Marofa.Već u ranom djetinjstvu su me uzimale boje oko mene.Živopisne i mirisne livade,potoci,šume,i sve to je u meni tinjalo godinama, dok se evo nije napokon ta lavina pojavila na vrhu i počela teči. Ali sad više nisu tu samo "zeleni bregi" rodnog kraja, već i sredina u kojoj živim.Jer me život proveo cestama sudbine. I neka. Bogatija sam za mnoga iskustva u životu i čvršća od mnogih izazova. Za još mnoga sutra s vama Stefiart !!!

četvrtak, 22. rujna 2011.

Moje ruže-akvarel dim 40x80 cm

4 komentara:

 1. Your watercolor is beautiful, Stefi, but it conveys melancholy to me.Did you intended to do it? or maybe I have this feeling now. Anyway, I think it's a lovely painting!

  OdgovoriIzbriši
 2. Thank you for your comments, and I'm sorry if you made ​​the image somewhat certain sad .. maybe it was just a moment of experience .. Thank ..:-))

  OdgovoriIzbriši
 3. sve tvoje slike imaju dušu i teško je izabrati koja je ljepša od koje......ali ova mi je posebna,nježna a opet snažna:))....očarana sam ljepotom:))...
  pusa:))...

  OdgovoriIzbriši
 4. Hvala Mare..Uvijek lijepo opišeš moje radove i zato ti veliko<3 šaljem..!

  OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti i komentarima!